Hållbarhet i arbetslivet – Agera Hälsa

Hållbarhet i arbetslivet allt viktigare

Statistik visar att vi blir allt friskare i Sverige. Samtidigt mår vi allt sämre och sjukskrivningarna ökar. Och det är framför allt den psykiska ohälsan som ökar.

Idag är det allt viktigare att komma igång med ett aktivt hälsoarbete. För hälsa handlar om att ha lust och ork och hur ni mår på arbetsplatsen påverkar självklart era resultat. Ett första steg är att träffa mig, Åsa Ottenäs, och min partner Desiree Blomberg och berätta vad ni gör idag, vad ni har för utmaningar och vad ni vill.

Jag är hälsopedagog från GIH och leg psykolog och brinner för att stötta och inspirera företag och ledningsgrupper att sätta hälsan högre upp på dagordningen. Detta genom allt från inspirationsföreläsningar till upplägg och genomförande av långsiktiga hälsostrategiska satsningar. Jag har jobbat med kunduppdrag för bl. a Avonova Företagshälsovård, Bra Balans i Sverige AB, AstraZeneca i Södertälje och Friskis & Svettis Stockholm.

Så här sa Margareta, deltagare i en av Mat- och motionsgrupperna på AstraZeneca: ”Det här är den bästa investeringen jag har gjort i mitt liv.”

Jag deltog på Lions Health i Cannes, 17-18 juni 2017, och delar gärna med mig av det senaste angående kreativ kommunikation inom hälsoområdet. Läs mer här: Digital transformation och brist på motion

Kontakta mig på asa@agerahalsa.se eller 070-267 49 88.

2018-10-23T11:41:50+02:00